smeed je eigen krachtvoorwerp

DSC00796 DSC00803 DSC00782 DSC00866

Stel zelf een groep samen of 

kom individueel een krachtvoorwerp smeden.

klik hier voor een sfeer-indruk

 

Beschrijving van deelnemer individueel krachtvoorwerp smeden

 

vanaf oktober 2018 : Groeps-traject ; graag aanmelden

5 zaterdagochtenden van 10 tot 12.30 uur. kosten 200 euro incl. zilver

Data  2018: 20 okt. 3 nov. 17 nov. 1 dec. 15 dec.

Voorwerpen, wanneer ze met aandacht en intentie worden gemaakt , worden met de energie die erin gelegd is opgeladen en krijgen zo een bekrachtigende werking. Ze herinneren je aan een nieuwe mogelijkheid en steunen je in je transformatie.

Ik ervaar dit ook zo in mijn werk: stilstaan bij een ingrijpende gebeurtenis of een innerlijke verandering door er een smeedvorm voor te maken werkt helend en inzichtgevend. 

Er ontstaat weer beweging en ruimte doordat emoties kunnen stromen.

Merk je dat je in een veranderingsproces zit en wil je meer steun van binnenuit ervaren ? Kom daarvoor je eigen krachtvoorwerp smeden.

In de trajecten die ik aanbied kun je zelf met een vraag of een ervaring aan de slag gaan.Door aandacht te besteden aan lichaamsgevoel, gedachten en beelden hierover kom je dieper in contact met de processen die gaande zijn onder de gebeurtenissen. Vanuit die bewustwording begin je te smeden aan een vorm die daardoor opgeladen wordt met je betrokkenheid en aandacht.Daardoor ontstaat een persoonlijk krachtvoorwerp die je in je proces tot steun is.

Wil je dit graag zelf ervaren?

Ik werk individueel en in kleine groepjes [maximaal 5 personen]

 

locatie: Tilburg, in de edelsmederij aan de Piusstraat of aan de Gilzerbaan in het boshuis.

Ik gebruik in deze trajecten combinaties van wat ik geleerd heb in een jaartraining kunstzinnig coachen bij de Tiki in Breda,Jungiaanse coaching bij de academie voor integrale menswetenschappen in Huis ter Heide;  technieken uit sjamanisme, boeddhistische meditatie en vooral ook mijn ervaringen opgedaan in 25 jaar edelsmeden.

Heb je interesse dan volgt eerst een kostenloos en vrijblijvend gesprek ter kennismaking.Personen die gebruik maken van de meedoenregeling van de gemeente Tilburg kunnen hun budget voor deze cursus gebruiken.

reacties van deelnemers:

"Inzicht gekregen in mijzelf, waar ik ben in mijn geestelijke ontwikkeling op een hele natuurlijke en ongedwongen manier."

"Het krachtvoorwerp heeft bij mij van alles in gang gezet, het creatieve begint echt te stromen nu. Ik ben er weer mee in verbinding en voel me weer heel."

"Ik vond de opbouw van de cursus fijn, steeds weer naar intentie en verdiepen en uitbreiden."

"Relaxte sfeer om in te werken: ik voelde me welkom op je plek thuis en in je bos".