Bos-workshops De 4 richtingen 2020

In Juli/Augustus zijn er 4 bijzondere workshops beeldend werken op de boslocatie bij de Gilzerbaan.

Je gaat werken met de 4 elementen aarde, water. lucht en vuur, die, onder andere de volgende kwaliteiten vertegenwoordigen, die je uiteraard gaat aanvullen of vervangen door je eigen inzichten.

Aarde; de vaste ,fysieke realiteit, het lichaam, voeding

Water; vloeibaarheid, reiniging, stroming

Lucht; de onzichtbare wereld, vrijheid, levensadem

Vuur; passie, warmte, emotie, seksualiteit

Iedere ochtend een ander element dat onderzocht kan worden en dat je gaat uitwerken in een beeld. We beginnen daarvoor met een korte visualisatie/meditatie om verbinding te leggen met je binnenwereld en met de manier waarop het element in jezelf aanwezig is.

Daarna ga je in het bos op zoek gaat naar een uitgangspunt voor je beeld ; een plek die je aanspreekt , een tak of ander voorwerp dat je wilt verwerken of als uitgangspunt wilt nemen.

Hiermee doe je vervolgens weer een klein onderzoek onder begeleiding. 

Daarna ga je de verzamelde informatie uitwerken in een samengesteld beeld. Ik breng daartoe veel materialen mee die je kunt gebruiken. Bv. Leer, touw, metaal, stof, kralen, schelpen.[ lijm, gereedschap is aanwezig] Eventueel kun je het beeld beschilderen met acrylverf. 

De data voor deze workshops volgen binnenkort, Kosten zijn 40 euro per workshop, 4x voor 150 euro. Wanneer je al wilt aanmelden kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Er kunnen maximaal 4 personen deelnemen ivm voldoende afstand bij het werken.