Symbool ontwerpen online

Kracht Symbool

de ontwerpen en smeedvormen die ik al zo'n 30 jaar in opdracht maak zijn gericht op het herstellen van die balans. Ze vormen een energetische ondersteuning. Desgewenst beschrijf ik ook de energetische werking van het symbool. Voorafgaand aan het ontwerpen heb ik een gesprek met mijn opdrachtgever waarin ik me kan afstemmen.

Het gaat als volgt:

- u stuurt een mail met uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we spreken een moment af.

- via laptop :Ik stuur u een link  [jitsi.meet] 

-via telefoon : whatsapp videobellen

-Naar aanleiding van ons gesprek ontwerp ik uw persoonlijke symbool op papier in kleur , met in een paar woorden de kern van de ondersteunende werking . U betaalt mij de kosten voor het symbool per bank en ik stuur het u toe per post. Voor het voorgesprek, het tekenen en versturen van het persoonlijke symbool investeert u 50 euro. 

- Een vervolgmogelijkheid is dat ik uw symbool vertaal in een smeedvorm in zilver, goud, koper , met of zonder stenen. Dat kan een draagbaar sieraad zijn maar ook een ruimtelijk object. informatie over kosten/mogelijkheden kunt u met mij bespreken.

- Een smeedvorm/sieraad kan worden opgehaald in Frankrijk , maar het kan ook door mij verstuurd worden.