Symbool ontwerpen online

Door de corona-crisis worden we allemaal geconfronteerd met onszelf.

En allemaal weer op een andere manier. Het vraagt iedere dag opnieuw aandacht van ons om balans te bewaren of weer terug te vinden.

Kunt u wel daarbij een steuntje in de rug  gebruiken?

De ontwerpen en smeedvormen die ik al zo'n 30 jaar in opdracht maak zijn gericht op het herstellen van die balans. En/of ze vormen een ondersteuning. Eventueel benoem ik ook de energetische werking van het symbool. Voorafgaand aan het ontwerpen heb ik een gesprek met mijn opdrachtgever waarin ik me kan afstemmen.

Door de huidige richtlijnen die ontmoeting zoveel mogelijk wil voorkomen , heb ik een alternatief bedacht dat via online contact verloopt.

Het gaat als volgt:

- u stuurt mij een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-Ik stuur u een link die u op uw laptop [camera en microfoon zijn noodzakelijk] of met uw telefoon [dan moet er wel een app gedownload worden] kunt openen naar een open source waar het gesprek kan plaatsvinden. Het gaat heel makkelijk [jitsi.meet] Eventueel help ik u er telefonisch naar toe.

-Naar aanleiding van ons gesprek ontwerp ik uw persoonlijke symbool op papier in kleur , met in een paar woorden de kern van de ondersteunende werking . U betaalt mij de kosten voor het symbool per bank en ik stuur het u toe per post. Voor het voorgesprek, het tekenen en versturen van het persoonlijke symbool investeert u 35 euro. 

- Een vervolgmogelijkheid is dat ik uw symbool vertaal in een smeedvorm in zilver, goud, koper , met of zonder stenen. Dat kan een draagbaar sieraad zijn maar ook een ruimtelijk object. informatie over kosten/mogelijkheden kunt u met mij bespreken.

- Een smeedvorm/sieraad kan bij mij in de winkel worden opgehaald , maar het kan ook door mij verstuurd worden.